Vellykket brugervenlighedstest for Parkinson DagbogMODI Tech afholdte i weekenden d. 27/4 til d. 28/4 brugervenlighedsteste for de mange interesserede testdeltagere, der i årets løb har skrevet sig op til afprøvning. Testene havde til formål at finde fejl i Parkinson Dagbog og høre patienternes og deres pårørendes holdning til Parkinson Dagbog som hjælpeværktøj til deres sygdom.


De mange fremmødte patienter og pårørende fik til opgave at teste Parkinson Dagbog i forskellige scenarier, og herefter giver kommentarer på deres oplevelse med produktet. MODI Tech fik gode tilbagemeldinger på både fejl og mangler, og vi er nu i fuld gang med at få rette både de små og store fejl i Parkinson Dagbog samt videreudvikle på de mange gode forslag til nye og smarte funktioner, der kan gøre behandlingen af Parkinson's sygdom endnu mere effektiv end i dag.


Deltagerne fik efter arrangementet mulighed for at fortsætte med at afprøve Parkinson Dagbog samt mulighed for at låne et aktivitetsur, så de omkostningsfrit kunne fortsætte brugen på egen hånd hjemmefra, hvor de kan afprøve produktet som en del af deres normale hverdagsliv.


Mulighed for at afprøve Parkinson Dagbog?

MODI Tech har efter opfordring fra flere interessede parkinsonramte borgere og pårørende åbnet op for, at flere kan få mulighed for at deltage i vores brugervenlighedstest og efterfølgende få Parkinson Dagbog og et aktivitetsur med hjem til afprøvning på egen hånd, og der er stadig få pladser tilbage.


Har du lyst til at prøve Parkinson Dagbog, er du velkommen til at sende en mail til ah@moditechnology.com.

Det er dog kun muligt at afprøve Parkinson Dagbog, hvis du er parkinsonpatient og har en iOS-enhed til rådighed (en iPhone eller iPad).


Hvis du tilmelder dig til brugervenlighedstesten, vil du blive inviteret til et møde, hvor du på egen hånd skal installere og opsætte Parkinson Dagbog på din iPhone eller iPad. Herefter skal du test Parkinson Dagbog i forskellige scenarier og give en tilbagemelding på, hvordan produktet har fungeret. Efterfølgende får du mulighed for at låne et aktivitetsur med hjem, så du kan fortsætte med at prøve produktet.


MODI Tech har samtidig gjort det muligt for alle med iPhone eller iPad at downloade den første version af Parkinson Dagbog i App Store. Åben App Store og søg efter Parkinson Dagbog, og du er klar til at afprøve. Du vil i første omgang støde på forskellige småfejl, som vi er bekendte med. Fejlene vil blive rettet løbende, så sørg for altid at opdatere til den nyeste version for at få mest ud af Parkinson Dagbog.


Hvis du har et Fitbit aktivitetsur til rådighed, er det også muligt for dig at tilslutte dette til Parkinson Dagbog. Uret vil bl.a. holde øje med din daglige aktivitet og søvn, der på sigt kan give din neurolog en bedre forståelse for din sygdom.


Evalueringsarrangement for testdeltagere

MODI Tech er meget interesseret i at høre, hvordan det har været at afprøve Parkinson Dagbog på egen hånd. Vi inviterer derfor til evalueringsarrangement lørdag d. 8. juni kl. 13 til 15 på Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg SV. Alle tilmeldte testdeltagere vil automatisk få invitationen, men har du selv installeret Parkinson Dagbog, bliver du ikke automatisk inviteret. I så fald er du velkommen til at kontakte os (se kontaktinformationer her), da vi er meget interesseret i at høre netop DIN uprovokeret holdning og oplevelse med Parkinson Dagbog.


Tak til de mange testdeltagere!

MODI Tech vil gerne sig mange tak til de mange testdeltagere, der er med til at forbedre vores produkt. Vi håber på at se mange af jer til vores evalueringsarrangement!


#parkinsondagbog #brugervenlighedstest #evalueringsarrangement

KONTAKT OS

C. A. Olesens Gade 4, 3., 

9000 Aalborg, Danmark

info@moditechnology.com

 

Tlf: (+45) 40 48 28 30​
 

© 2019 MODI Technology IVS

FIND OS PÅ

  • LinkedIn Social Ikon

STØTTET AF:

dk_reg_rgb_ramme_png_1.png