Kunne du tænke dig at afprøve Parkinson Dagbog?


Brugervenligheden i det digitale hjælpeværktøj til parkinsonpatienter, Parkinson Dagbog, skal testes. Kunne du tænke dig at være en af de første til at afprøve fremtidens digitale hjælpeværktøjer udviklet til parkinsonpatienter, kan du se, hvordan du tilmelder dig i bunden af dette indlæg.


Hvad er Parkinson Dagbog?

Parkinson Dagbog er et digitalt redskab til din telefon eller tablet, der skal hjælpe dig som parkinsonpatient med at få et bedre overblik over din sygdom i hverdagen, og samtidig overgive en detaljeret behandlingsstøttende rapport med data fra din dagbog til din neurolog. Parkinson Dagbog bygger på traditionel dagbogsføring i digitalt format, hvilket gør det både hurtigt, enkelt og overskueligt for dig som parkinsonpatient at anvende Parkinson Dagbog men også for din neurolog, der kan anvende dagbøgerne til behandling.

Med Parkinson Dagbog skal du registrere, når du tager din medicin, og når du oplever symptomer. Derudover kan du tilslutte et aktivitetsur, der kan måle din daglige aktivitet samt din søvn. Alle disse informationer omdannes til overskuelig grafik, der vises både i appen på din telefon eller tablet og til din neurolog ved konsultationer.


Du kan læse mere om Parkinson Dagbog på vores hjemmeside ved at trykke her.


Hvad går testen ud på?

Testen af Parkinson Dagbog har til formål at teste brugervenligheden i Parkinson Dagbog. Testen vil i første omgang blive udført på iOS-enheder, det vil sige iPhone eller iPad. Har du ikke en iPhone eller iPad til rådighed, vil det desværre ikke være muligt at deltage i denne test.

Du vil som testdeltager blive inviteret til arrangement enten d. 27. april eller d. 28. april, hvor du vil få hjælp til installering af Parkinson Dagbog på din iPhone eller iPad. Efter installeringen vil du på skulle afprøve Parkinson Dagbog i forskellige scenarier, hvorefter arrangementet afsluttes med, at du tilkendegiver din oplevelse af produktet.

Efter arrangementet vil du have mulighed for at fortsætte med at anvende Parkinson Dagbog på din iPhone eller iPad. Du vil samtidig få mulighed for at låne et aktivitetsur i 30 dage, så du omkostningfrit kan afprøve alle funktionerne i Parkinson Dagbog på egen hånd.


Testen er gratis at deltage i, og du vil få stillet et aktivitetsur til rådighed ved det føromtalte arrangement. Du skal dog selv medbringe en iPhone eller iPad.


Du vil ikke få stillet ekstraordinær behandling til rådighed ved deltagelse i testen.


Hvordan tilmelder du dig?

Har du interesse i at deltage i en test af Parkinson Dagbog, eller vil du blot høre mere omkring testen, kan du kontakte os på mail-adressen; kla@moditechnology.com.#parkinsondagbog #test #testdeltager

KONTAKT OS

C. A. Olesens Gade 4, 3., 

9000 Aalborg, Danmark

info@moditechnology.com

 

Tlf: (+45) 40 48 28 30​
 

© 2019 MODI Technology IVS

FIND OS PÅ

  • LinkedIn Social Ikon

STØTTET AF:

dk_reg_rgb_ramme_png_1.png