Bliv tester af Parkinson Dagbog

Opdateret: 11. apr. 2019


Vi har i MODI Tech stort fokus på, at brugeroplevelsen med Parkinson Dagbog skal være høj. Derfor vælger MODI Tech at inddrager patienter og neurologer i selve produktudviklingen, da det på den måde sikres, at Parkinson Dagbog lever op til brugernes forventninger.


I den forbindelse skal Parkinson Dagbog testes, og der er dermed mulighed for at blive tester.Hvornår er testen?

Brugervenlighedstesten af Parkinson Dagbog vil finde sted ved arrangementer; første gang 27. april 2019 og anden gang 28. april 2019. Det er kun nødvendigt at deltage til et af arrangementerne.


Efter arrangementet vil der være mulighed for, at du som patient kan afprøve produktet på egen hånd. Her vil du få tilbud om at låne et aktivtetsur gratis i 30 dage, så du omkostningsfrit kan teste alle funktionerne i Parkinson Dagbog.

Efter de 30 dage vil du skulle aflevere det udlånte aktivitsur tilbage, men du vil stadig have mulighed for at bruge Parkinson Dagbog på din telefon. Det er også muligt at tilslutte sit eget aktivitetsur, så du stadig kan benytte alle funktionerne i Parkinson Dagbog efter, at du har afleveret det udlånte aktivitetsur tilbage.


Hvem søger vi?

Den kommende test af Parkinson Dagbog vil blive udført på styresystemet iOS, der dækker over iPhones og iPads. Der vil derfor foreligge et krav om, at testdeltageren er, eller kan komme, i besiddelse af en iOS-enhed, samt at deltageren er i stand til at betjene enheden.

I forhold til sygdomsstadie eller lign. er der ikke nogle opstillet krav, der skal overholdes af testdeltageren. Dog er der, jf. ovenstående, et krav om, at deltageren skal være i stand til at betjene en smartphone eller tablet på trods af rystelser eller andet.


Bliv deltager

For at blive deltager skal de sende en mail til; ah@moditechnology.com, og kort præsentere dem selv og deres sygdom. Husk at nævne om de har en iOS-enhed (iPhone eller iPad).
#parkinsondagbog #test

KONTAKT OS

C. A. Olesens Gade 4, 3., 

9000 Aalborg, Danmark

info@moditechnology.com

 

Tlf: (+45) 40 48 28 30​
 

© 2019 MODI Technology IVS

FIND OS PÅ

  • LinkedIn Social Ikon

STØTTET AF:

dk_reg_rgb_ramme_png_1.png