PARKINSON DAGBOG

Dit mobile redskab til et bedre og mere kontrolleret behandlingsforløb

FUNKTIONALITETER

Parkinson Dagbog er et mobilt hjælpeværktøj til parkinsonpatienter. Værktøjet hjælper parkinsonfamilier i Danmark med at føre en detaljeret dagbog over parkinsonpatientens sygdom. 

Dagbogsføring af Parkinson er et meget vigtigt element for at opnå den bedste behandling, og dermed opnå det bedste liv med Parkinson. Det er vigtigt at vidergive tegn på ændringer i patientens normale hverdag til patientens læge. Vigtige tegn kan være små motoriske symptomer, der med tiden bliver værre. Disse informationer er vigtigt for lægen at handle på, da behandlingen skal tilpasses til den nye situation.

FØLG MED I DIN SYGDOM

Følg med i din sygdom med Parkinson Dagbog

Parkinson Dagbog lader dig følge med i din sygdoms udvikling. Med udgangspunkt i dine registreringer af medicin, symptomer, aktivitet og søvn udarbejder Parkinson Dagbog grafiske overblikke, der kan hjælpe dig med at forstå din sygdom. 

 

SEND RAPPORTEN TIL LÆGEN

Send dagbogsrapporten direkte til din læge

For at gøre det nemmere for lægen at sætte sig ind i din situation, kan du sende den rapport, der bliver udarbejdet på baggrund af dagbogen, direkte til din lægen. Dagbogen bliver sendt direkte til din læges EPJ-system (Elektronisk Patientjournal-System), hvor lægen kan hente din rapport inden konsultationen.

Dette sikrer, at lægen på forhånd kan undersøge din situation, hvilket gør, at du potentielt får en mere effektiv konsultationen.  

 

FORBEDRE DIN BEHANDLING

Parkinson Dagbog hjælper dig med at forbedre din behandling

Formålet med Parkinson Dagbog er at give dig som patient et værktøj, der gør det nemmere at leve et godt liv med Parkinson. Vi ønsker, at du skal opnå den bedst mulige behandling, men samtidig nyde livet med dine nærmeste. 

Derfor har vi gjort det nemmere for dig at skabe et overblik over din sygdom, både til fordel for dig som patient, men også til fordel for din læge. Din læge modtager en rapport, der helt automatisk bliver udarbejdet på baggrund af den data, du løbende har indtastet, og lægen kan bruge rapporten til behandlingen.

Rapporten bliver en ekstra behandlingsstøtte til din læge, og den hjælper lægen med at forstå dig og din sygdom bedre. 

 

DEL DIN DAGBOG

Med Parkinson Dagbog kan du dele din dagbog

Dine nærmeste er bekymret for dig, og de ønsker ofte at kunne følge med i, hvordan din sygdom udvikler sig. Derfor giver Parkinson Dagbog dig muligheden for at dele din dagbog med dine pårørende, og de kan ubegrænset følge udviklingen uden at være geografisk i nærheden af dig. Dette sikre, at dine nærmeste kan få lette en ekstra byrde fra deres skuldre, når de kan sikre sig, din sygdom er under kontrol. 

Din sammenlever kan følge med fra arbejdspladsen, eller dine udeboende børn vil kunne se, hvordan din sygdom udvikler sig. 

 

KONTAKT OS

C. A. Olesens Gade 4, 3., 

9000 Aalborg, Danmark

info@moditechnology.com

 

Tlf: (+45) 40 48 28 30​
 

© 2019 MODI Technology IVS

FIND OS PÅ

  • LinkedIn Social Ikon

STØTTET AF:

dk_reg_rgb_ramme_png_1.png